Prostreno.cz

Fenyklová polévka s uzeným lososem

Vůně a chuť fenyklu připomíná anýz. Kombinace s uzeným lososem je skvělá.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 278 kJ / 66 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy8g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl nakrájejte na plátky a nasypte ho spolu s nakrájenou šalotkou a česnekem do hrnce s rozehřátým máslem a minutu míchejte (kousek natě fenyklu si odložte na zdobení).
  2. K fenyklu přisypte oloupané, nakrájené brambory, zeleninu zalijte vývarem a vařte, až je zelenina měkká.
  3. Měkkou zeleninu nahrubo rozmixujte, k zelenině přilijte smetanu a polévku nechte projít varem.
  4. Polévku podávejte ozdobenou natí fenyklu a s kousky nakrájeného lososa.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Fenyklová polévka s uzeným lososem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat