Prostreno.cz

Hovězí nudličky s barevnou paprikou a hráškem

Rychlá a snadná příprava hovězího masa se zeleninou a rýží. Nudličky hovězí roštěné jsou připravené během několika minut.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 50min

    30min příprava

    20min vaření

  • 641 kJ / 153 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy16g
tuky7g

Ingredience na

  • 700 g hovězí roštěné
  • 3 špetky soli
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 6 lžic řepkového oleje
  • 2 lžíce másla
  • 1 ks zelené papriky - nakrájená na tenké proužky
  • 1 ks červené papriky - nakrájené na tenké proužky
  • 1 ks menší cukety - nakrájená na tenké hranolky
  • 1 ks cibule - nakrájená na tenké proužky
  • 3 stroužky česneku - nakrájený na plátky
  • 200 g mražených fazolových lusků - rozmražených
  • 200 g žampiónů - nakrájených
  • 250 ml zeleninového vývaru
  • 0.5 lžíce kukuřičného škrobu
  • K podávání
  • 4 porce vařené rýže

Postup přípravy

  1. Ve větší pánvi na 2 lžících oleje a 2 lžících másla krátce orestujte nakrájenou zeleninu a houby.
  2. Přidejte vývar ve kterém rozmíchejte kukuřičný škrob a zeleninu duste na mírném ohni přibližně 10 minut.
  3. Hovězí roštěnec nakrájejte na širší nudličky a na zbývajícím oleji zprudka osmahněte dozlatova.
  4. Měkké maso osolte, přidejte k zelenině a dochuťte sojovou omáčkou.
  5. Podávejte s rýží.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí nudličky s barevnou paprikou a hráškem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat