Prostreno.cz

Treska s olivami a bramborami

Vše připravíte v jedné zapékací misce. Zdravá ryba pečená na bramborách s olivami a rajčetem.

12.06.2020 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

319 kJ / 76 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Oloupané brambory nakrájejte na plátky a nasypte je do zapékací misky.
  3. Přidejte na plátky nakrájenou cibuli, osolte 2 špetkami soli a promíchejte.
  4. Brambory s cibulí potřete středomořskou omáčkou a dejte je do trouby na 30 minut.
  5. Porce ryby potřete máslem, osolte je, posypte kmínem a uložte je do zapékací misky na brambory.
  6. Na ryby uložte na plátky nakrájené rajče, kolem nasypte nakrájené olivy a dejte zpět do trouby.
  7. Pečte přibližně 20 minut podle velikosti porcí ryby.

TIP:

K přípravě můžete použít i jinou omáčku, např.: Chilli, Grilovací, Pepřovou nebo jinou.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,63 g
  • Sacharidy:

    83,90 g
    • Cukry:

      9,93 g
  • Tuky:

    108,04 g
  • Vláknina:

    45,00 g

Aktivita pro spálení:

76 kcal
9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba se zeleninou

(2 hlasů)
50min
234 kJ

Opečené rybí filé s hráškem

(2 hlasů)
45min
716 kJ

Treska dušená v anglické slanině

(3 hlasů)
45min
593 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s olivami a bramborami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba