Prostreno.cz

Treska dušená v anglické slanině

Kousky ryby bez kůže drží díky plátkům slaniny krásně pohromadě a chuťově spolu skvěle ladí.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 1266 kJ / 302 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy1g
tuky27g

Ingredience na

  • 400 g filet tresky bez kůže - 2 porce
  • 6 plátků anglické slaniny
  • 2 špetky soli
  • 2 snítky estragonu, nebo tymiánu
  • Na vymazání
  • 2 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Filé osolte, na každou porci položte snítku estragonu, nebo tymiánu.
  3. Filé obalte plátky slaniny a položte je do malé, vymazané zapékací misky.
  4. Rybí filé dejte na 25-30 minut do předehřáté trouby.
  5. Podávejte se zeleninovým salátem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska dušená v anglické slanině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat