Prostreno.cz

Marocká cizrna

Lehce pikantní cizrna s rajčatovou omáčkou a kořením.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 769 kJ / 183 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy22g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájenou chilli papričku, nakrájený česnek, koření a minutu míchejte.
  3. Vmíchejte rajčatovou omáčku, 150 ml vody a zvolna vařte 5-10 minut, až směs mírně zhoustne.
  4. Přidejte cizrnu a za občasného míchání zvolna vařte 15 minut. Podle chuti osolte.
  5. Před podáváním posypte koriandrem. Podávejte s čerstvým pečivem.

TIP:

Cizrnu si můžete předem uvařit, nebo použijte cizrnu konzervovanou.





Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Marocká cizrna

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat