Ingredience na
- K přípravě
- 1 kg
vepřové pečeně bez kostí
- 4 lžíce
oleje
- 2 stroužky
prolisovaného česneku
- 1 lžička
sušeného tymiánu
- 0.5 lžičky
sušeného rozmarýnu
- 1 lžička
mleté papriky
- 1 lžička
soli
- 1 lžička
hrubě mletého barevného pepře
- 300 g
malých,nakládaných cibulek
- 300 ml
masového vývaru
- Na omáčku
- 3 lžíce
másla
- 2 lžíce
hladké mouky
- 250 ml
masového vývaru
- 250 ml
smetany na vaření
- 2 špetky
soli
- 2 špetky
mletého pepře
- 1 lžička
sušeného tymiánu
TIP:
Do omáčky můžete dát místo tymiánu jinou,oblíbenou bylinku.