Prostreno.cz

Karbanátky se zelím

Recept na masové karbanátky s čerstvým zelím.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 974 kJ / 232 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy20g
tuky12g

Ingredience na

  • 500 g mletého masa
  • 500 g čerstvého bílého zelí
  • 2 ks vajec
  • 1 ks cibule
  • 1 hrnek krupice
  • 1 špetka mletého kmínu
  • 1 lžička oregana
  • 3 špetky soli
  • 100 ml olej na smažení
  • Na obalení
  • 1 miska strouhanky

Postup přípravy

  1. Zelí nastrouhejte na hrubém struhadle. Dejte do mísy, přidejte maso, vejce, krupici, sůl, kmín, oregano, drobně nakrájenou cibuli a důkladně promíchejte.
  2. Tvořte karbanátky, obalte je ve strouhance a zvolna z obou stran osmažte na oleji. Podávejte s rajčatovým salátem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Karbanátky se zelím

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat