Prostreno.cz

Karbanátky se zelím

Recept na masové karbanátky s čerstvým zelím.

12.09.2011 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

919 kJ / 219 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Zelí nastrouhejte na hrubém struhadle. Dejte do mísy, přidejte maso, vejce, krupici, sůl, kmín, oregano, drobně nakrájenou cibuli a důkladně promíchejte.
  2. Tvořte karbanátky, obalte je ve strouhance a zvolna z obou stran osmažte na oleji. Podávejte s rajčatovým salátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    187,09 g
  • Sacharidy:

    406,06 g
    • Cukry:

      33,84 g
  • Tuky:

    243,20 g
  • Vláknina:

    31,46 g

Aktivita pro spálení:

1127 kcal
140

minut jízdy na kole

107

minut běhu

336

minut uklízení





Podobné recepty

Smažené karbanátky

(31 hlasů)
40min
865 kJ

Karbanátky s kari omáčkou

(13 hlasů)
60min
383 kJ

Šunkové karbanátky na gril

(19 hlasů)
50min
768 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

čerstvé zelí

25 kcal / 100g
B1 g
S5 g
T0,23 g

mleté maso

250 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T20 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karbanátky se zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba