Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Karbanátky se zelím

lanvin
12hlasů
Hodnotit

45min

20min příprava

25min vaření

968 kJ

energetická hodnota na 100g

75 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky20g sacharidy7g bílkoviny

Recept na masové karbanátky s čerstvým zelím.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g mletého masa
  • 500 g čerstvého bílého zelí
  • 2 ks vajec
  • 1 ks cibule
  • 1 hrnek krupice
  • 1 špetka mletého kmínu
  • 1 lžička oregana
  • 3 špetky soli
  • 100 ml olej na smažení
  • Na obalení
  • 1 miska strouhanky

Postup přípravy

  • Zelí nastrouhejte na hrubém struhadle. Dejte do mísy, přidejte maso, vejce, krupici, sůl, kmín, oregano, drobně nakrájenou cibuli a důkladně promíchejte.
  • Tvořte karbanátky, obalte je ve strouhance a zvolna z obou stran osmažte na oleji. Podávejte s rajčatovým salátem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Smažené karbanátky

Smažené karbanátky

28 hlasů
40min 878 kJ 73 Kč
Karbanátky s kari omáčkou

Karbanátky s kari omáčkou

13 hlasů
60min 344 kJ 127 Kč
Šunkové karbanátky na gril

Šunkové karbanátky na gril

18 hlasů
50min 662 kJ 135 Kč
Karbanátky s růžičkovou kapustou

Karbanátky s růžičkovou kapustou

17 hlasů
40min 748 kJ 75 Kč

Články nejen o vaření