Prostreno.cz

Karbanátky se zelím

Recept na masové karbanátky s čerstvým zelím.

12.09.2011 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

549 kJ / 131 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Zelí nastrouhejte na hrubém struhadle. Dejte do mísy, přidejte maso, vejce, krupici, sůl, kmín, oregano, drobně nakrájenou cibuli a důkladně promíchejte.
  2. Tvořte karbanátky, obalte je ve strouhance a zvolna z obou stran osmažte na oleji. Podávejte s rajčatovým salátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    83,00 g
  • Sacharidy:

    270,96 g
    • Cukry:

      18,20 g
  • Tuky:

    161,28 g
  • Vláknina:

    62,00 g

Aktivita pro spálení:

131 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení





Podobné recepty

Smažené karbanátky

(31 hlasů)
40min
706 kJ

Karbanátky s kari omáčkou

(13 hlasů)
60min
389 kJ

Šunkové karbanátky na gril

(19 hlasů)
50min
435 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karbanátky se zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba