Prostreno.cz

Ryba s čerstvým fenyklem

Zdravá ryba opečená na másle s čerstvým fenyklem,plátky citrónu a jablkem.
Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 111 kJ / 26 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy0g
tuky3g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce oblíbené ryby á 180 g - treska, halibut,candát aj.
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře
  • 1 ks čerstvý fenykl
  • 1 ks jablko
  • 8 ks tenkých plátku citrónu
  • 1 ks cibule
  • 150 ml bílého vína
  • Na ozdobu
  • 4 snítky nati fenyklu

Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl ,jablko a oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky.
  2. V rendlíku zahřejte olivový olej ,máslo ,přisypte fenykl,cibuli, jablko,plátky citrónu a restujte 5 minut.
  3. Na zeleninu s jablkem a citronem položte osolené porce ryby ,podlijte je vínem a duste 20-30 minut-podle druhu ryby.
  4. Během dušení ryby jednou otočte a posypte je pepřem.
  5. Před podáváním ozdobte ryby natí fenyklu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s čerstvým fenyklem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat