Vejce plněná tuňákem
Velikonoční plněná vejce s tuňákem a kapary ,které můžete podávat nejen na velikonoce.
-
35min
25min příprava
10min vaření
-
75 kJ / 18 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny0g
sacharidy0g
tuky2g
Ingredience na
- K přípravě
- 1 plechovka
tuňáka na oleji á 160 g
- 6 ks
vajec vařených natvrdo
- 2 lžíce
majonézy
- 1 lžička
dijonské hořčice
- 3 špetky
soli
- 2 špetky
mletého pepře
- Na ozdobu
- 2 lžíce
kaparů
- 2 snítky
zelené petrželky
Postup přípravy
- Studená,uvařená vejce oloupejte a překrojte je na poloviny.
- Lžičkou vyndejte žloutky a dejte je do misky.
- Přidejte scezeného,dobře okapaného ,rozmačkaného tuňáka,majonézu,hořčici,podle chuti osolte ,opepřete a dobře promíchejte.
- Vydlabaná vejce naplňte tuňákovou směsí.
- Ozdobte je petrželkou a kapary .