Prostreno.cz

Vejce plněná tuňákem

Velikonoční plněná vejce s tuňákem a kapary ,které můžete podávat nejen na velikonoce.
Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 35min

    25min příprava

    10min vaření

  • 75 kJ / 18 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy0g
tuky2g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 plechovka tuňáka na oleji á 160 g
  • 6 ks vajec vařených natvrdo
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • Na ozdobu
  • 2 lžíce kaparů
  • 2 snítky zelené petrželky

Postup přípravy

  1. Studená,uvařená vejce oloupejte a překrojte je na poloviny.
  2. Lžičkou vyndejte žloutky a dejte je do misky.
  3. Přidejte scezeného,dobře okapaného ,rozmačkaného tuňáka,majonézu,hořčici,podle chuti osolte ,opepřete a dobře promíchejte.
  4. Vydlabaná vejce naplňte tuňákovou směsí.
  5. Ozdobte je petrželkou a kapary .




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vejce plněná tuňákem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat