Prostreno.cz

Telecí kotleta jako minutka

Marinovaná telecí kotleta je delikatesa. V kuchyni s telecím masem nemůžete šlápnout vedle, pro nepatrný obsah tuku a dobrou stravitelnost se využívá i k přípravě dietních jídel a dětských pokrmů .

Ohodnotit
(3 hlasů)
21.04.2021 Mikeš
45min

25min příprava

20min vaření

1831 kJ / 437 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso jemně naklepejte ,na krajích nařízněte a uložte ho do ploché nízké misky.
  2. Maso dochuťte citronovou šťávou, vínem, solí , pepřem a několik hodin marinujte.
  3. Smíchejte v misce strouhanku s petrželkou a mletou paprikou.
  4. Ve směsi obalte kotlety .
  5. Na velkou pánev s rozehřátým sádlem nasypte nakrájený česnek, přidejte kotlety a zvolna je osmažte z obou stran ,podle velikosti kotlet 7-10 minut z každé strany .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,70 g
  • Sacharidy:

    231,10 g
    • Cukry:

      22,20 g
  • Tuky:

    121,08 g
  • Vláknina:

    65,00 g

Aktivita pro spálení:

437 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

130

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Velké jablkové palačinky

45min
(19 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

30min
(19 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

40min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí kotleta jako minutka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba