Prostreno.cz

Ryba s citronovým máslem

Jemnému rybímu masu dodá skvělou chuť máslo s citronovou šťávou a česnek .

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 601 kJ / 143 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy2g
tuky15g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce filé tresky á 180 g - nebo jiná oblíbená ryba
  • 1 lžíce oleje - na potření pečícího papíru
  • Na posypání
  • 4 snítky nakrájené,čerstvé petrželky
  • Na potření
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 6 lžic rozpuštěného másla
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Plech,nebo pekáček vyložte pečícím papírem a lehce ho potřete olejem.
  2. V misce důkladně promíchejte ingredience na potření ryb.
  3. Ryby položte na plech,nebo do pekáčku a potřete je z obou stran citronovým máslem.
  4. Pečte v troubě předehřáté na 180°C přibližně 20-25 minut .
  5. Hotovou rybu posypte nakrájenou petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s citronovým máslem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat