Prostreno.cz

Roláda z vepřové krkovice

Roláda z vepřového masa plněná spoustou bylinek: čerstvým rozmarýnem, tymiánem ,kerblíkem a petrželkou .

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 2h a 0min

    30min příprava

    1h a 30min vaření

  • 188 kJ / 45 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy1g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nařízněte tak,aby jste vytvořili plát,pak maso naklepejte .
  2. Naklepané maso osolte a opepřete .
  3. Plát masa rovnoměrně posypte bylinkami,citronovou kůrou a česnekem.
  4. Maso stočte jako roládu ,posypte ho hrubě mletým pepřem (pepř vetřete do masa ) a maso ovažte potravinářským provázkem.
  5. Takto připravené maso zabalte do potravinářské folie a nechte 24 hodin v chladu.
  6. Folii z masa odstraňte a maso ze všech stran opečte v pekáčku na oleji.
  7. Maso podlijte vodou,nebo vývarem , přikryjte a pečte v troubě předehřáté na 190°C 45 minut.
  8. Maso odkryjte a dopečte doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,12g
  • Sacharidy:

    152,30g
    • Cukry:

      12,40g
  • Tuky:

    111,12g
  • Vláknina:

    2,70g

Aktivita pro spálení: 45 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

13

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Roláda z vepřové krkovice

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat