Prostreno.cz

Rybí karbanátky s karotkou

Jemné rybí maso doplněné strouhanou karotkou a bylinkami = zdravá varianta masových karbanátků.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 1h a 5min

    30min příprava

    35min vaření

  • 1215 kJ / 290 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy15g
tuky25g

Ingredience na

  • K podávání
  • 1 ks nakrájený citron
  • K přípravě
  • 2 ks karotky - nebo 1 velká mrkev
  • 700 g rybího filé bez kůže a kostí
  • 0.5 hrnku drobně nasekaných bylinek - oregano, tymián ,petržel aj.
  • 1 ks rozšlehané vejce
  • 4 lžíce strouhanky - nebo podle potřeby
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky mletého bílého pepře
  • Na smažení
  • 120 ml oleje

Postup přípravy

  1. Filé nadrobno nasekejte a dejte do misky ,(nasekat můžete i v robotu) .
  2. K rybímu filé přidejte velmi jemně nastrouhanou karotku , nasekané bylinky , rozšlehané vejce, podle potřeby trochu strouhanky, vše osolte,opepřete a dobře promíchejte .
  3. Ze směsi tvarujte karbanátky,které zvolna opečte na oleji.
  4. Podávejte s oblíbeným dipem a kousky citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,40g
  • Sacharidy:

    145,70g
    • Cukry:

      10,20g
  • Tuky:

    103,30g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 290 kcal

36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky s karotkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat