Prostreno.cz

Pstruh plněný plátky citronu

Jemná chuť ryby výborně vynikne ve spojení s citronem , petrželkou a libečkem. K přípravě použijte rybu nejlépe čerstvou , nebo chlazenou.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 2783 kJ / 665 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy3g
tuky72g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 2 ks menší , vykuchaní pstruzi
  • 6 plátků másla
  • 6 snítek čerstvé petrželky
  • 2 snítky čerstvého libečku
  • 1 lžička soli
  • 2 ks menší bio citrony - nakrájené na plátky

Postup přípravy

  1. Pstruhy omyjte,osušte a kůži na několika místech mělce nařízněte .
  2. Pstruhy osolte a naplňte je plátky citronu a bylinkami. Pokud vám zbudou plátky citronu , položte je do pekáčku vedle ryb.
  3. Pstruhy položte do pekáčku , na ryby položte plátky másla a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 25 – 35 minut podle velikosti ryb .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,80g
  • Sacharidy:

    45,10g
    • Cukry:

      4,80g
  • Tuky:

    86,80g
  • Vláknina:

    6,00g

Aktivita pro spálení: 665 kcal

83

minut jízdy na kole

63

minut běhu

198

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pstruh plněný plátky citronu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat