Prostreno.cz

Cibulové čatní

Lehce pikantní čatní , které můžete podávat s oblíbeným sýrem , paštikou , nebo k masu.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 530 kJ / 126 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy17g
tuky5g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 ks velké, červené cibule - nakrájené na tenké plátky
  • 1 ks dlouhá červená chilli paprička - bez semínek, nakrájená na plátky
  • 1 ks bobkový list
  • 1 lžíce nasekaného rozmarýnu
  • 100 g hnědého cukru
  • 100 ml červeného vína
  • 100 ml červeného vinného octa - nebo ocet balsamico

Postup přípravy

  1. Ve středně velkém hrnci rozehřejte olej na nízkou teplotu.
  2. Přidejte nakrájenou cibuli, chilli papričku , bobkový list a rozmarýn.
  3. Za občasného míchání vařte na mírném ohni , až bude cibule měkká .
  4. Vmíchejte cukr, víno , ocet a vařte na mírném ohni 30 minut .
  5. Dejte do sklenice a uzavřete. Uchovávejte v chladničce.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,30g
  • Sacharidy:

    220,95g
    • Cukry:

      0,00g
  • Tuky:

    112,10g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 126 kcal

15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Cibulové čatní

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat