Prostreno.cz

Telecí játra na šalvěji

Játra nepatří pouze do paštiky. Existují desítky různých receptů na jejich přípravu .

Ohodnotit
(3 hlasů)
22.09.2021 Mikeš
30min

15min příprava

15min vaření

1074 kJ / 256 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěná játra nakrájejte na plátky silné přibližně 1.5 – 2 cm .
  2. Plátky obalte v hladké mouce.
  3. Na pánvi rozehřejte máslo a olej.
  4. Přidejte lístky šalvěje ,plátky jater a zvolna je z obou stran opečte.
  5. Hotová játra osolte a podle chuti opepřete.

TIP:

V Británii se k takto připraveným játrům podává ostružinový džem.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,80 g
  • Sacharidy:

    203,80 g
    • Cukry:

      8,00 g
  • Tuky:

    193,00 g
  • Vláknina:

    46,00 g

Aktivita pro spálení:

256 kcal
32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

76

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí játra na šalvěji

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba