Prostreno.cz

Vepřová krkovice na rozmarýnu

Pečená vepřová krkovice , marinovaná dijonskou hořčicí a rozmarýnem .

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 697 kJ / 166 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy3g
tuky14g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 kg vepřové krkovice bez kosti - vcelku
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 lžíce dijonské hrubozrnné hořčice
  • 5 větviček čerstvého rozmarýnu
  • 2 stroužky česneku - oloupané ,překrojené na polovinu
  • 300 ml masového vývaru

Postup přípravy

  1. Maso důkladně potřete hořčicí , osolte a posypte kousky rozmarýnu .
  2. Maso vložte do vhodné misky , přikryjte a nechte v chladničce přes noc marinovat .
  3. Předehřejte troubu na 190 ° C.
  4. Maso položte do pekáčku , přidejte česnek ,podlijte ho vývarem a přikryté pečte v předehřáté troubě doměkka .
  5. Po 45 minutách pečení maso v pekáčku otočte a dopečte odkryté.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovice na rozmarýnu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat