Prostreno.cz

Kuřecí prsa na zeleném pepři

Zelený pepř je klasická ingredience ve francouzské kuchyni . Masu dodá lehce pikantní chuť.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy3g
tuky12g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 ks kuřecích prsou - nebo stehenní řízky á 180 g
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 0.5 hrnku nasekané čerstvé petrželky
  • 1 ks bílá cibule - nakrájená nadrobno
  • 250 ml kuřecího vývaru
  • Na marinádu
  • 0.5 lžíce celozrnné hořčice
  • 2.5 lžíce nakládaného zeleného pepře - okapaného
  • 2 stroužky prolisovaného česneku
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  1. Hořčici , česnek , zelený pepř , citronovou šťávu , sůl a 4 lžíce oleje promíchejte v misce.
  2. Přidejte maso a ve směsi ho obalte .Nechte hodinu v chladu.
  3. Troubu předehřejte na 190 ° C.
  4. V malém pekáčku nechte na 4 lžících oleje zesklovatět nakrájenou cibuli .
  5. Přidejte maso i s marinádou , vývar ,petrželku , maso dejte do předehřáté trouby a duste doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,39g
  • Sacharidy:

    62,18g
    • Cukry:

      11,76g
  • Tuky:

    210,81g
  • Vláknina:

    8,20g



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí prsa na zeleném pepři

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat