Prostreno.cz

Rybí filé s barevným pepřem

Ryba na másle nepotřebuje složitou přípravu , dejte si ji nejlépe s novými bramborami .

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 3028 kJ / 723 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy1g
tuky80g

Ingredience na

  • K podávání
  • 1 ks větší citron - nakrájený na klínky
  • K přípravě
  • 4 porce chlazeného rybího filé á 180 g - candát , treska , nebo jiná oblíbená ryba
  • 1 lžíce drceného barevného pepře
  • 4 špetky mletého kmínu
  • 1 lžička soli
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Porce ryby z obou stran osolte , posypte pepřem a kmínem .
  2. Ve větším rendlíku , nebo pánvi rozehřejte máslo a olej .
  3. Ryby zvolna na másle s olejem opečte z obou stran .
  4. Podávejte s klínky citronu .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    0,80g
  • Sacharidy:

    0,80g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    180,50g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 723 kcal

90

minut jízdy na kole

68

minut běhu

215

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s barevným pepřem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat