Prostreno.cz

Rybí filé s barevným pepřem

Ryba na másle nepotřebuje složitou přípravu , dejte si ji nejlépe s novými bramborami .

08.05.2022 sun
40min

15min příprava

25min vaření

2943 kJ / 703 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


  • K podávání
  • 1 ks větší citron - nakrájený na klínky
  • K přípravě
  • 4 porce chlazeného rybího filé á 180 g - candát , treska , nebo jiná oblíbená ryba
  • 1 lžíce drceného barevného pepře
  • 4 špetky mletého kmínu
  • 1 lžička soli
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Porce ryby z obou stran osolte , posypte pepřem a kmínem .
  2. Ve větším rendlíku , nebo pánvi rozehřejte máslo a olej .
  3. Ryby zvolna na másle s olejem opečte z obou stran .
  4. Podávejte s klínky citronu .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    0,48 g
  • Sacharidy:

    0,48 g
    • Cukry:

      0,48 g
  • Tuky:

    63,60 g
  • Vláknina:

    0 g

Aktivita pro spálení:

140 kcal
17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Mexické pozole

3h a 30min
(1 hlasů)

Kapustové karbanátky s mletým masem​

50min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s barevným pepřem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba