Prostreno.cz

Hovězí na červeném víně s rozmarýnem

Víno nemusí být pouze nápoj. Nebojte se ho použít jako ingredienci při vaření . Víno, ať už červené nebo bílé, dodá jídlu jedinečnou chuť .

10.05.2022 lanvin
4h a 25min

25min příprava

4h a 0min vaření

876 kJ / 209 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 ° C .
  2. Hovězí maso po celém povrchu osolte a opepřete. ( Pokud je třeba ,můžete z masa vytvarovat váleček a ovázat maso potravinářským provázkem.)
  3. V malé misce smíchejte 4 lžíce rozpuštěného másla, prolisovaný česnek a sušený rozmarýn.
  4. Do pekáčku dejte 2 lžíce rozpuštěného másla a lžíci oleje. Přidejte maso a opečte ho ze všech stran.
  5. Poté maso potřete ochuceným máslem .
  6. K masu přidejte celé stroužky česneku , snítky rozmarýnu , víno , vývar a maso pokapejte redukcí balsamico .
  7. Maso přikryjte , dejte do trouby a pečte doměkka.

TIP:

Balsamico redukce == jedná se o zahuštěnou verzi balzamikového octa .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,50 g
  • Sacharidy:

    204,30 g
    • Cukry:

      9,00 g
  • Tuky:

    217,56 g
  • Vláknina:

    72,00 g

Aktivita pro spálení:

209 kcal
26

minut jízdy na kole

19

minut běhu

62

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na červeném víně s rozmarýnem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba