Prostreno.cz

Rybí filé na zelenině

Zdravá kombinace ryby a zeleniny.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 111 kJ / 26 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy0g
tuky3g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce chlazeného rybího filé á 180-200 g - nejlépe treska
  • 400 g rajčat na větvičce
  • 1 ks bílá cibule - oloupaná , nakrájená na plátky
  • 8 stonků zeleného ,očištěného chřestu
  • 8 ks tmavých oliv bez pecek
  • 2 ks srdíčka konzervovaných artyčoků - nakrájené na čtvrtky
  • 1 lžíce směsi sušeného italského koření - nebo jiné oblíbené
  • 1 lžička soli
  • 4 špetky hrubě mletého pepře
  • Na posypání
  • 4 snítky nakrájené zelené petrželky
  • Na potření
  • 3 lžíce oleje - na potření rybího filé
  • Na vymazání
  • 2 lžíce rostlinného oleje

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 ° C .
  2. Do vymazaného pekáčku rozprostřete zeleninu , olivy a vše lehce osolte .
  3. Tresku potřete olejem, posypte bylinkami, solí a pepřem.
  4. Pekáček dejte do předehřáté trouby a rybí filé se zeleninou pečte přibližně 30 minut .
  5. Hotovou rybu posypte petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,00g
  • Sacharidy:

    43,00g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    208,40g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 26 kcal

3

minut jízdy na kole

2

minut běhu

7

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s cuketou

(6 hlasů)

Grilované telecí

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí filé na zelenině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat