Prostreno.cz

Marinovaná hovězí svíčková

Kostky hovězí svíčkové marinované v marinádě s bílým vínem , restované se žampiony.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 30min

    1h a 15min příprava

    15min vaření

  • 145 kJ / 34 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy1g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Smíchejte všechny přísady na marinádu .
  2. Maso nakrájejte na stejně velké kostky a nasypte ho do marinády.
  3. Maso promíchejte s marinádou a v chladu nechte marinovat alespoň 1 hodinu .
  4. Velkou pánev rozehřejte na středně vysokou teplotu .
  5. Přidejte olej , maso a opečte ho ze všech stran.
  6. Když jsou kousky masa téměř propečené, přidejte houby. V případě potřeby přidejte více oleje.
  7. Restujte , až je maso zcela měkké. Měkké maso osolte a opepřete .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,60g
  • Sacharidy:

    195,60g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    109,67g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 34 kcal

4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

10

minut uklízení



Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(39 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(34 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(31 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Marinovaná hovězí svíčková

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat