Prostreno.cz

Guláš se zeleninou a vepřovým masem

V podstatě si v jednom hrnci připravíte s masem i přílohu.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 531 kJ / 127 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy12g
tuky7g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 600 g libového vepřového masa - nebo krůtí maso
  • 4 lžíce oleje
  • 2 ks bobkový list
  • 1 ks cibule - oloupaná, nakrájená na kostičky
  • 2 ks mrkve - oloupané ,nakrájené na kostky
  • 200 g kořenového celeru - oloupaný ,nakrájený na kostky
  • 2 ks brambory - oloupané, nakrájené na kostky
  • 700 ml masového vývaru
  • 4 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • Na posypání
  • 1 hrnek nakrájené petrželky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky.
  2. V rendlíku na rozehřátém oleji orestujte maso a cibuli.
  3. Maso zalijte vývarem ,přidejte bobkový list a duste 35 minut.
  4. K masu přisypte nakrájenou zeleninu a duste ,až je maso a zelenina měkká .
  5. Dochuťte solí ,čerstvě mletým pepřem a posypte petrželkou .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,04g
  • Sacharidy:

    162,90g
    • Cukry:

      14,73g
  • Tuky:

    126,26g
  • Vláknina:

    57,10g

Aktivita pro spálení: 127 kcal

15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Guláš se zeleninou a vepřovým masem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat