Prostreno.cz

Salát z černých fazolí s kukuřicí

Pestrý salát z černých fazolí a kukuřice plný chutí .

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 35min

    25min příprava

    10min vaření

  • 190 kJ / 45 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy3g
tuky3g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 300 g konzervované kukuřice - scezené , propláchnuté
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 špetka mletého kmínu
  • 1 ks červená paprika - nakrájená na kostičky
  • 300 g konzervovaných černých fazolí - scezené a propláchnuté
  • 2 ks středně velká rajčata - nakrájená na kostičky
  • 1 ks červená cibule - oloupaná ,nakrájená na kostičky
  • 5 lžic vody
  • 0.5 hrnku nasekaného čerstvého koriandru
  • 3 lžíce čerstvé limetkové šťávy
  • 1 lžíce jemně nasekané chilli papričky bez semínek
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky pískového cukru

Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi rozehřejte olej .
  2. Přidejte dobře okapanou kukuřici , fazole, 5 lžic vody ,3 špetky cukru a míchejte 5 minut .
  3. Přidejte kmín , papriku a míchejte přibližně 2 minuty.
  4. Odstraňte z tepla a směs nasypte do velké mísy.
  5. Přidejte rajčata, cibuli, koriandr, limetkovou šťávu, chilli papričku , sůl a jemně promíchejte .
  6. Před podáváním nechte alespoň 15 minut stát. Salát můžete ještě trochu zakápnout olivovým olejem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,40g
  • Sacharidy:

    196,10g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    123,20g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 45 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

13

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dušené houby se šalotkou

(5 hlasů)

Tofu marinované v pivu

(5 hlasů)

Brambory plněné sýrem

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Salát z černých fazolí s kukuřicí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat