Prostreno.cz

Rybí filé v mandlové mouce

Rybímu masu svědčí krátká tepelná úprava.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 551 kJ / 131 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy11g
tuky9g

Ingredience na

  • K podávání
  • 2 ks bio citrony nakrájené na plátky
  • K přípravě
  • 4 porce chlazeného rybího filé á 180 g - dle vlastního výběru
  • 0.5 hrnku mandlové mouky
  • 1 lžička soli
  • 0.5 lžičky mletého černého pepře
  • 1 lžička česnekového prášku
  • 4 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Na talíři smíchejte mandlovou mouku se lžičkou soli, mletým pepřem a česnekovým práškem .
  2. V této směsi důkladně obalte porce ryby, směs lehce přitlačte k rybě.
  3. Máslo a olej zahřejte v pánvi.
  4. Přidejte porce ryby a zvolna je opečte z jedné strany.
  5. Poté ryby opatrně otočte a opečte je z druhé strany.
  6. Podávejte s plátky citronu .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,80g
  • Sacharidy:

    172,80g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    184,88g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 131 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení



Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí filé v mandlové mouce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat