Prostreno.cz

Rajčata plněná tuňákem

Poslouží jako překvapivě jednoduché a efektní malé pohoštění , nebo jako nápaditý předkrm .

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 25min

    25min příprava

  • 37 kJ / 8 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy0g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 ks velká masitá rajčata
  • 185 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 100 g majonézy
  • 4 ks olivy plněné ančovičkou
  • 2 ks malé , nakládané okurky
  • Na ozdobu
  • 2 ks černé olivy - nakrájené na plátky

Postup přípravy

  1. Rajčata omyjte, osušte a odřízněte vršek.
  2. Vršek dejte stranou a z rajčat lžíci odeberte část dužiny, aby se rajčata daly naplnit. Okurky a olivy s ančovičkou nasekejte nadrobno .
  3. Tuňáka sceďte a dejte do mísy.
  4. Přidejte majonézu , olivy , okurky a směs promíchejte.
  5. Směsí naplňte rajčata , ozdobte plátky oliv a přikryjte odříznutým vrškem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,00g
  • Sacharidy:

    0,08g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    0,94g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 8 kcal

1

minut jízdy na kole

0

minut běhu

2

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(6 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(21 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rajčata plněná tuňákem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat