Prostreno.cz

Bulgur s rajčaty

Servíruje se jako příloha k masům i rybám , ale můžete ho podávat samostatně jako salát.

27.03.2023 lentilka
45min

30min příprava

15min vaření

549 kJ / 131 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Bulgur připravte podle návodu na obalu , místo vody použijte zeleninový vývar , poté nechte bulgur vychladnout a nasypte ho do větší misky.
  2. Přidejte nakrájená rajčata , nakrájenou cibulku a petrželku .
  3. V malé misce smíchejte olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř a směsí pokapejte bulgur se zeleninou .
  4. Před podáváním dejte alespoň na hodinu do chladničky .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,20 g
  • Sacharidy:

    41,26 g
    • Cukry:

      6,85 g
  • Tuky:

    77,62 g
  • Vláknina:

    15,10 g

Aktivita pro spálení:

216 kcal
27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

64

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

jarní cibulka

32 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,2 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

bulgur

342 kcal / 100g
B12 g
S76 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bulgur s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba