Prostreno.cz

Králík pečený se saturejkou a rozmarýnem

Saturejka má výraznou chuť podobnou pepři , rozmarýn má aromatickou vůni. Bylinky skvěle dochutí nevýrazné králičí maso .

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 2h a 25min

    25min příprava

    2h a 0min vaření

  • 716 kJ / 171 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy6g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 ° C.
  2. Do pekáčku uložte naporcovaného králíka a maso osolte.
  3. Nasekané bylinky a prolisovaný česnek smíchejte se 4 lžícemi oleje.
  4. Směsí potřete porce králíka. K masu přidejte plátky citrónu , cibuli , větvičky rozmarýnu a vývar .
  5. Maso přikryjte a dejte do předehřáté trouby. Pečte doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,80g
  • Sacharidy:

    112,80g
    • Cukry:

      1,00g
  • Tuky:

    121,88g
  • Vláknina:

    45,00g

Aktivita pro spálení: 171 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Králík pečený se saturejkou a rozmarýnem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat