Prostreno.cz

Králík pečený se saturejkou a rozmarýnem

Saturejka má výraznou chuť podobnou pepři , rozmarýn má aromatickou vůni. Bylinky skvěle dochutí nevýrazné králičí maso .

18.05.2023 sun
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

651 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 ° C.
  2. Do pekáčku uložte naporcovaného králíka a maso osolte.
  3. Nasekané bylinky a prolisovaný česnek smíchejte se 4 lžícemi oleje.
  4. Směsí potřete porce králíka. K masu přidejte plátky citrónu , cibuli , větvičky rozmarýnu a vývar .
  5. Maso přikryjte a dejte do předehřáté trouby. Pečte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,84 g
  • Sacharidy:

    33,97 g
    • Cukry:

      0,09 g
  • Tuky:

    68,64 g
  • Vláknina:

    5,28 g

Aktivita pro spálení:

146 kcal
18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

králík

173 kcal / 100g
B33 g
S0,2 g
T3 g

rozmarýn čerstvý

131 kcal / 100g
B3 g
S20 g
T5 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík pečený se saturejkou a rozmarýnem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba