Prostreno.cz

Grilované krůtí plátky

Krůtí maso má nízký obsah tuku a je snadno stravitelné, navíc je jeho příprava snadná a rychlá.

01.08.2023 sun
1h a 15min

30min příprava

45min vaření

563 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Krůtí plátky vložte do mělké misky a přelijte je barbecue omáčkou. Maso nechte marinovat alespoň hodinu, během marinování maso jednou otočte.
  2. Broskve překrojte a odstraňte pecku .
  3. Gril rozehřejte na střední teplotu .
  4. Vyjměte plátky masa z marinády a dejte je na grilovací mřížku. Grilujte je z obou stran přibližně 5 -8 minut , záleží na velikosti plátku masa .
  5. Půlky broskví potřete barbecue omáčkou a položte je na gril. Grilujte je z obou stran , celkem přibližně 6-8 minut , podle toho , jak máte rozehřátý gril.
  6. Konzervované broskve sceďte, šťávu dejte stranou a broskve nakrájejte na kostičky .
  7. Do rendlíku dejte nakrájené broskve, přidejte ananas , sůl a šťávu z broskví .
  8. Přidejte chilli vločky, olej , vinný ocet a směs vařte na mírném ohni 10 minut .
  9. Krůtí plátky podávejte s půlkami grilovaných broskví a ovocným čatní .
  10. Jako příloha je výborná grilovaná zelenina , nebo čerstvý salát.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,87 g
  • Sacharidy:

    46,60 g
    • Cukry:

      20,00 g
  • Tuky:

    101,23 g
  • Vláknina:

    2,00 g

Aktivita pro spálení:

134 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

konzervované broskve

76,67 kcal / 100g
B0,5 g
S20 g
T0,1 g

čerstvý ananas

80,1 kcal / 100g
B0,9 g
S18,6 g
T0,23 g

krůtí prsou

135 kcal / 100g
B29 g
S0,1 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilované krůtí plátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba