Prostreno.cz

Treska s rajčaty

Rychlá , výborná a jednoduchá večeře .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 254 kJ / 60 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy3g
tuky4g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce rybí filé tresky á 180 g
  • 400 g cherry rajčat
  • 1 ks pórek - pouze bílá část
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžíce řepkového oleje
  • 120 ml bílého vína
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 5 špetek soli
  • 3 špetky mletého bílého pepře
  • Na posypání
  • 3 snítky nakrájené petrželky

Postup přípravy

  1. Rajčata nakrájejte na poloviny .
  2. Očištěný pórek nakrájejte na plátky.
  3. Rybí filé osolte, opepřete .
  4. Ve velké pánvi rozehřejte máslo a lžíci oleje.
  5. Přidejte pórek , rajčata, víno a 5 minut míchejte. Podle chuti osolte .
  6. Zeleninu vařečkou dejte ke krajům pánve a do pánve položte rybí filé .
  7. Filé zvolna opečte z obou stran .
  8. Před podáváním pokapejte filé citronovou šťávou a posypte petrželkou .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,60g
  • Sacharidy:

    78,20g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    187,80g
  • Vláknina:

    20,15g

Aktivita pro spálení: 60 kcal

7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

17

minut uklízení



Ohodnoťte recept:
Treska s rajčaty

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat