Prostreno.cz

Králík na víně Marsala

Jemnému králičímu masu dodají chuť olivy , víno a kapary.

Ohodnotit
(3 hlasů)
19.10.2023 Mikeš
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

314 kJ / 75 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky .
  2. Maso osolte a obalte v hladké mouce.
  3. Ve velkém rendlíku rozehřejte olej , přidejte maso,cibuli a maso ze všech stran opečte.
  4. Maso zalijte vínem, vývarem , přidejte bylinky, oloupaný česnek , králíka podle chuti opepřete a duste doměkka. V polovině dušení přisypte k masu olivy a kapary .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,60 g
  • Sacharidy:

    194,50 g
    • Cukry:

      11,20 g
  • Tuky:

    120,23 g
  • Vláknina:

    34,00 g

Aktivita pro spálení:

75 kcal
9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na víně Marsala

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba