Prostreno.cz

Králík na víně Marsala

Jemnému králičímu masu dodají chuť olivy, víno a kapary.

19.10.2023 Mikeš
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

624 kJ / 149 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky.
  2. Maso osolte a obalte v hladké mouce.
  3. Ve velkém rendlíku rozehřejte olej, přidejte maso, cibuli a maso ze všech stran opečte.
  4. Maso zalijte vínem, vývarem, přidejte bylinky, oloupaný česnek, králíka podle chuti opepřete a duste doměkka. V polovině dušení přisypte k masu olivy a kapary.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    421,00 g
  • Sacharidy:

    338,40 g
    • Cukry:

      42,06 g
  • Tuky:

    275,85 g
  • Vláknina:

    53,87 g

Aktivita pro spálení:

898 kcal
112

minut jízdy na kole

85

minut běhu

268

minut uklízení





Podobné recepty

Pečený králík s bylinkami

(4 hlasů)
2h a 25min
811 kJ

Králík na houbách

(2 hlasů)
1h a 55min
199 kJ

Králík s citronovou trávou

(4 hlasů)
2h a 50min
896 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na víně Marsala

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba