Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Játra na cibulce

lanvin
11hlasů
Hodnotit

30min

10min příprava

20min vaření

596 kJ

energetická hodnota na 100g

90 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky2g sacharidy14g bílkoviny

Klasický, jednoduchý recept na játra vepřová na cibulce.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g vepřových jater
  • 150 ml bílého vína
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička červené sladké papriky
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce oleje
  • 3 špetky čerstvě namletého pepře
  • 3 špetky soli
  • 1 ks cibule

Postup přípravy

  • V kastrolu na rozehřátém oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte na plátky nakrájený česnek a očištěná, nakrájená játra. Posypte paprikou, promíchejte, zaprašte moukou a za stálého míchání restujte 5 minut.
  • Játra podlijte vínem a duste 15-20 minut doměkka. Hotová játra dochuťte solí a pepřem.
  • Podávejte s rýží.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Pikantní kuřecí játra

Pikantní kuřecí játra

31 hlasů
30min 932 kJ 55 Kč
Kuřecí játra po maďarsku

Kuřecí játra po maďarsku

16 hlasů
25min 738 kJ 107 Kč
Játrová omáčka

Játrová omáčka

23 hlasů
50min 773 kJ 54 Kč
Drůbeží játra na víně

Drůbeží játra na víně

17 hlasů
35min 571 kJ 89 Kč
Drůbeží játra s jablkem

Drůbeží játra s jablkem

23 hlasů
45min 669 kJ 82 Kč
Restovaná játra

Restovaná játra

19 hlasů
25min 544 kJ 110 Kč

Články nejen o vaření