Prostreno.cz

Králík na tymiánu

Králík patří k pochoutkám v české kuchyni, navíc králičí maso je dietní.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 465 kJ / 111 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy5g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omytého králíka naporcujte na 8 porcí, osolte a opepřete.
  2. Očištěnou mrkev, oloupanou cibuli a česnek nakrájejte. Do pekáčku dejte králíka, mrkev, česnek a cibuli. Posypte nakrájeným tymiánem, nakrájeným rozmarýnem a lehce promíchejte.
  3. Přelijte rozpuštěným máslem, podlijte šálkem vody, přikryjte a pečte v troubě při 200°C asi 50-60 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Králík na tymiánu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat