Prostreno.cz

Králík na tymiánu

Králík patří k pochoutkám v české kuchyni, navíc králičí maso je dietní.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 450 kJ / 107 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omytého králíka naporcujte na 8 porcí, osolte a opepřete.
  2. Očištěnou mrkev, oloupanou cibuli a česnek nakrájejte. Do pekáčku dejte králíka, mrkev, česnek a cibuli. Posypte nakrájeným tymiánem, nakrájeným rozmarýnem a lehce promíchejte.
  3. Přelijte rozpuštěným máslem, podlijte šálkem vody, přikryjte a pečte v troubě při 200°C asi 50-60 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,74g
  • Sacharidy:

    204,30g
    • Cukry:

      17,00g
  • Tuky:

    107,28g
  • Vláknina:

    88,10g

Aktivita pro spálení: 107 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Králík na tymiánu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat