Prostreno.cz

Králík na tymiánu

Králík patří k pochoutkám v české kuchyni, navíc králičí maso je dietní.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 462 kJ / 110 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy5g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omytého králíka naporcujte na 8 porcí, osolte a opepřete.
  2. Očištěnou mrkev, oloupanou cibuli a česnek nakrájejte. Do pekáčku dejte králíka, mrkev, česnek a cibuli. Posypte nakrájeným tymiánem, nakrájeným rozmarýnem a lehce promíchejte.
  3. Přelijte rozpuštěným máslem, podlijte šálkem vody, přikryjte a pečte v troubě při 200°C asi 50-60 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,20g
  • Sacharidy:

    180,50g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    119,77g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 110 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(39 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(34 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(31 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Králík na tymiánu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat