Prostreno.cz

Holandský řízek s bramborovou kaší

Holandský řízek je masový pokrm, který se skládá z mletého masa smíchaného se sýrem. 

50min

30min příprava

20min vaření

773 kJ / 184 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Mleté maso smíchejte se strouhaným sýrem, jedním vejcem, solí a pepřem. Vytvořte z této směsi placky.
  2. Připravte si trojobal: mouku, rozšlehaná vejce a strouhanku.
  3. Placky obalte nejprve v mouce, poté ve vejci a nakonec ve strouhance.
  4. Na pánvi rozehřejte olej a řízky smažte z obou stran dozlatova.
  5. Brambory oloupejte, nakrájejte na kousky a uvařte v osolené vodě do měkka.
  6. Uvařené brambory slijte, přidejte máslo a mléko a rozmačkejte do hladké kaše.
  7. Podávejte řízky s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    212,80 g
  • Sacharidy:

    296,08 g
    • Cukry:

      19,85 g
  • Tuky:

    304,22 g
  • Vláknina:

    26,00 g

Aktivita pro spálení:

1181 kcal
147

minut jízdy na kole

112

minut běhu

352

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí řízek

25min
1305 kJ

Vepřový řízek

18min
1469 kJ

Smažený kapr

25min
1018 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Holandský řízek s bramborovou kaší

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba