Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dýňové rizoto

lanvin
14hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

336 kJ

energetická hodnota na 100g

90 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky11g sacharidy1g bílkoviny

Lehké, rychlé, dobré rizoto s kousky dýně a lilku.

Za poskytnutí receptu a fotografie děkujeme autorce Sto Kolorów Kuchni/Kabamaiga.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 200 g rýže
  • 1 ks lilku
  • 750-1000 g dýně Hokaido
  • 1 ks mrkve
  • 1 ks cibule
  • 2 ks naťové cibulky
  • 3 lžíce másla
  • 1 špetka soli
  • 3 lžíce nakrájené zelené petrželky
  • 100 ml zeleninového vývaru

Postup přípravy

  • Rýži uvařte doměkka.
  • Oloupanou dýni, cibuli, lilek a mrkev nakrájejte na kostky a orestujte na másle. Podlijte vývarem a duste, až je zelenina měkká. Před koncem dušení přidejte nakrájenou naťovou cibulku.
  • Zeleninu promíchejte s uvařenou rýží a nakrájenou petrželkou.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Paella

Paella

23 hlasů
4h a 10min 490 kJ 220 Kč
Studené letní rizoto podle Itala

Studené letní rizoto podle Itala

23 hlasů
30min 1136 kJ 107 Kč
Rizoto s mušlemi a mořskými plody

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

26 hlasů
40min 539 kJ 380 Kč
Rizoto se sušenými houbami

Rizoto se sušenými houbami

23 hlasů
35min 790 kJ 77 Kč
Rizoto s pórkem a slaninou

Rizoto s pórkem a slaninou

21 hlasů
50min 570 kJ 164 Kč
Paella s kuřecím masem

Paella s kuřecím masem

24 hlasů
60min 501 kJ 220 Kč

Články nejen o vaření