Prostreno.cz

Dýňové rizoto

Lehké, rychlé, dobré rizoto s kousky dýně a lilku.

Za poskytnutí receptu a fotografie děkujeme autorce Sto Kolorów Kuchni/Kabamaiga.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 332 kJ / 79 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy14g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rýži uvařte doměkka.
  2. Oloupanou dýni, cibuli, lilek a mrkev nakrájejte na kostky a orestujte na másle. Podlijte vývarem a duste, až je zelenina měkká. Před koncem dušení přidejte nakrájenou naťovou cibulku.
  3. Zeleninu promíchejte s uvařenou rýží a nakrájenou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,54g
  • Sacharidy:

    134,10g
    • Cukry:

      15,80g
  • Tuky:

    84,30g
  • Vláknina:

    9,10g

Aktivita pro spálení: 79 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

23

minut uklízení



Podobné recepty

Paella

(23 hlasů)
4h a 10min
560 kJ

Studené letní rizoto podle Itala

(24 hlasů)
30min
1109 kJ

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

(27 hlasů)
40min
583 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Dýňové rizoto

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat