Kuřecí minutka s játry
Dobrota pro milovníky jater.
-
30min
15min příprava
15min vaření
-
392 kJ / 93 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky5g
Ingredience na
- 150 g
kuřecích jater
- 300 g
kuřecích prsou
- 100 g
šunky
- 100 g
žampiónů
- 2 ks
cibule
- 2 ks
rajčat
- 3 lžíce
rostlinného oleje
- 3 špetky
čerstvě mletého pepře
- 3 špetky
soli
Postup přípravy
- Cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka zpěňte na oleji, přidejte kuřecí maso a odblaněná drůbeží játra (oboje pokrájené na kousky) a za stálého míchání směs poduste asi 3 minuty.
- Přidejte žampiony pokrájené na plátky, šunku pokrájenou na nudličky a rajče nakrájené na kostičky, poduste 4 minuty, osolte, opepřete a poduste 4 minuty, podávejte s bramborovou kaší.
- Směs připravujte najednou jen v malých dávkách, aby byla na pánvičce jen v nízké vrstvě.