Prostreno.cz

Ražničí s drůbežími játry

Drůbeží játra doplněná sušenými švestkami a anglickou slaninou.

13.03.2012 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

425 kJ / 101 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na talíř připravte všechny suroviny: švestky, osolenou a opepřenou cibuli, osolené žampióny, játra nakrájená na kousky asi 4 cm silné, anglickou slaninu nakrájenou na čtverečky 4 x 4 cm.
  2. Na grilovací jehlu nebo špejli napichujte suroviny v pořadí: anglická slanina, žampión, kolečko cibule, půlka švestky, kousek jater.
  3. Hotové ražničí grilujte nebo zapečte ve skleněné míse vytřené olejem. Hotová játra posypte nakrájenou cibulkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    149,40 g
  • Sacharidy:

    360,60 g
    • Cukry:

      196,14 g
  • Tuky:

    54,52 g
  • Vláknina:

    46,50 g

Aktivita pro spálení:

797 kcal
99

minut jízdy na kole

75

minut běhu

237

minut uklízení





Podobné recepty

Drůbeží játra na víně

(18 hlasů)
35min
715 kJ

Drůbeží játra s jablkem

(23 hlasů)
45min
745 kJ

Restovaná játra

(19 hlasů)
25min
553 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ražničí s drůbežími játry

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba