Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Drůbeží játra s jablkem

lanvin
22hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

659 kJ

energetická hodnota na 100g

82 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky10g sacharidy10g bílkoviny

Výborná drůbeží játra, která okouzlí každého strávníka a přitom jsou tak jednoduchá.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g drůbežích jater
  • 50 g hladké mouky
  • 400 g jablek
  • 1 lžička cukru
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžička majoránky
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  • Omytá, očištěná játra posypte pepřem a obalte v mouce. Na pánvi rozehřejte olej a játra orestujte.
  • Omytá jablka, neoloupaná, nakrájejte na čtvrtky, odstraňte jádřinec, pokapejte citronovou šťávou.
  • Na jinou pánev dejte máslo, přidejte jablka, posypte lžičkou cukru a opečte ze všech stran.
  • Do vymazané zapékací mísy dejte vrstvu jater, poprašte solí a majoránkou, na to dejte jablka. Zapékejte 15 minut v troubě na 180°C.
  • Podávejte s rýží.
Fazolkový salát s rajčaty

Fazolkový salát s rajčaty

2 hlasy
30min 323kJ 75 Kč
Marocká květáková polévka

Marocká květáková polévka

2 hlasy
55min 126kJ 120 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Pikantní kuřecí játra

Pikantní kuřecí játra

28 hlasů
30min 896 kJ 55 Kč
Kuřecí játra po maďarsku

Kuřecí játra po maďarsku

16 hlasů
25min 714 kJ 107 Kč
Játrová omáčka

Játrová omáčka

21 hlasů
50min 528 kJ 54 Kč
Drůbeží játra na víně

Drůbeží játra na víně

16 hlasů
35min 569 kJ 89 Kč
Restovaná játra

Restovaná játra

18 hlasů
25min 531 kJ 110 Kč
Grilovaná játra

Grilovaná játra

15 hlasů
1h a 30min 751 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření