Prostreno.cz

Marinovaná vepřová panenka

Vepřová panenka marinovaná s octem balsamico a česnekem.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 8h a 50min

    8h a 20min příprava

    30min vaření

  • 890 kJ / 212 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy2g
tuky18g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na 2 cm silné medailonky. Medailonky dlaní jemně rozklepejte. Potřete solí, pepřem a hořčicí. Vložte do mísy s prolisovaným česnekem a octem balsamico. Zakryjte a marinujte několik hodin.
  2. Rozehřejte olej v pánvi a restujte medailonky z každé strany 3-4 minuty. K medailonkům nalijte zbytek marinády, přikryjte a duste na mírném ohni asi 20 minut. Podávejte s baby špenátem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Marinovaná vepřová panenka

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat