Prostreno.cz

Medajlonky na červeném víně

Recept na dietní medajlonky z vepřové panenky.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 747 kJ / 178 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy8g
tuky9g

Ingredience na

  • 400 g vepřové panenky
  • 250 ml červeného vína
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 2 lžíce tymiánu - čerstvě nasekaného
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky pepř
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička bramborového škrobu

Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku naložte přes noc do marinády připravené z oleje, červeného vína, tymiánu, soli a pepře.
  2. Pak nakrájejte na plátky, obalte v hladké mouce a opečte je na oleji. Z každé strany 3-5 minut.
  3. Zalijte polovinou marinády, ve které rozmíchejte škrobovou moučku. Nechte projít varem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,30g
  • Sacharidy:

    248,00g
    • Cukry:

      7,20g
  • Tuky:

    108,60g
  • Vláknina:

    42,00g

Aktivita pro spálení: 178 kcal

22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

53

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové plátky v oříškové krustě

(31 hlasů)
20min
1113 kJ

Vepřové na hříbkách s těstovinami

(19 hlasů)
45min
274 kJ

Vepřová mňamka se smetanovými brambory

(12 hlasů)
60min
634 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

maxiking
10.12.2016
kattkaa
10.06.2016
maxiking
03.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Medajlonky na červeném víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat