Prostreno.cz

Medajlonky na červeném víně

Recept na dietní medajlonky z vepřové panenky.

09.06.2011 lanvin
35min

20min příprava

15min vaření

818 kJ / 195 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku naložte přes noc do marinády připravené z oleje, červeného vína, tymiánu, soli a pepře.
  2. Pak nakrájejte na plátky, obalte v hladké mouce a opečte je na oleji. Z každé strany 3-5 minut.
  3. Zalijte polovinou marinády, ve které rozmíchejte škrobovou moučku. Nechte projít varem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    96,00 g
  • Sacharidy:

    66,19 g
    • Cukry:

      0,67 g
  • Tuky:

    73,11 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

798 kcal
99

minut jízdy na kole

76

minut běhu

238

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky v oříškové krustě

(31 hlasů)
20min
1052 kJ

Vepřové na hříbkách s těstovinami

(19 hlasů)
45min
266 kJ

Vepřová mňamka se smetanovými brambory

(12 hlasů)
60min
687 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

Avatar
Avatar maxiking
10.12.2016
Avatar kattkaa
10.06.2016
Avatar maxiking
03.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

vepřová panenka

143 kcal / 100g
B22 g
S0 g
T3 g

bramborový škrob

333 kcal / 100g
B0,44 g
S83 g
T0,11 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Medajlonky na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba