Prostreno.cz

Telecí na bílém víně

Narůžovělé, křehké, šťavnaté a navíc ještě dietní.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 30min

    1h a 30min příprava

    0min vaření

  • 504 kJ / 120 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy10g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky, dejte do uzaviratelné mísy, přidejte polovinu oloupané cibule, oloupaný, nakrájený česnek, sůl, pepř, olej, bobkový list a vše promíchejte. Nádobu uzavřete a dejte na noc do lednice.
  2. Maso přeložte i s marinádou do pekáčku, přidejte zbytek cibule, přelijte vínem, ve kterém rozmíchejte šafrán, přikryjte a pečte v troubě přibližně 90 minut nebo až je maso měkké.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí na bílém víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat