Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Polévka z uzených žeber

lanvin
16hlasů
Hodnotit

40min

10min příprava

30min vaření

244 kJ

energetická hodnota na 100g

60 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky4g sacharidy2g bílkoviny

Tuto polévku budete připravovat v tlakovém hrnci.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g uzených žeber
  • 2 l vody
  • 4 ks brambor
  • 1 kostka kuřecího vývaru
  • 200 g smetanového sýra

Postup přípravy

  • Dobře omytá žebra vložte do tlakového hrnce, přidejte celé, oloupané brambory, vodu a kostku vývaru. Vařte přibližně 25 minut, podle velikosti žeber.
  • Polévku přeceďte, brambory buď nakrájejte nebo rozmačkejte, vložte do vývaru, přidejte obrané maso a smetanový sýr. Přiveďte k varu a povařte, až se sýr rozpustí.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Polévka se sterilovanou kukuřicí

Polévka se sterilovanou kukuřicí

20 hlasů
40min 354 kJ 75 Kč
Pikantní banánová polévka

Pikantní banánová polévka

23 hlasů
35min 307 kJ 75 Kč
Polévka z řapíkatého celeru

Polévka z řapíkatého celeru

26 hlasů
35min 252 kJ 75 Kč
Polévka z mražené zeleniny

Polévka z mražené zeleniny

24 hlasů
30min 119 kJ 65 Kč
Celerová polévka s hruškou

Celerová polévka s hruškou

14 hlasů
40min 212 kJ 85 Kč
Chlebová polévka

Chlebová polévka

15 hlasů
25min 503 kJ 45 Kč

Články nejen o vaření