Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hovězí polévka s těstovinou

lanvin
9hlasů
Hodnotit

1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

326 kJ

energetická hodnota na 100g

125 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky12g sacharidy5g bílkoviny

Polévka, která zasytí i ty největší jedlíky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g hovězí maso na polévku
  • 1 ks větší kedlubny
  • 1/2 ks celeru s natí
  • 4 ks mrkve
  • 1 ks petržele
  • 1 kostka zeleninového vývaru
  • 2 ks cibule
  • 150 g uvařené těstoviny - např. mušličky
  • 6 kuliček pepře
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Omyté maso dejte vařit do 2,5 litru vody. Očištěnou mrkev, petržel, kedlubnu, celer nakrájejte na velké kusy a spolu s cibuli přidejte asi po půl hodině vaření.
  • Pak přidejte celý pepř a kostku bujónu. Vařte až je maso měkké.
  • Těsně před dovařením přidejte 3 menší stonky natě celeru.
  • Polévku podle chuti osolte a podávejte s těstovinou.
Brambory pečené se sýrem

Brambory pečené se sýrem

3 hlasy
1h a 25min 608kJ 55 Kč
Špíz z hovězí svíčkové

Špíz z hovězí svíčkové

4 hlasy
40min 681kJ 250 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Krupicové nočky do polévky

Krupicové nočky do polévky

10 hlasů
30min 1010 kJ 29 Kč
Gulášová polévka

Gulášová polévka

12 hlasů
1h a 30min 317 kJ 90 Kč
Hrášková polévka

Hrášková polévka

11 hlasů
30min 491 kJ 85 Kč
Polévka z bílého zelí

Polévka z bílého zelí

8 hlasů
45min 317 kJ 65 Kč
Bílá česnečka

Bílá česnečka

14 hlasů
25min 333 kJ 60 Kč
Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

11 hlasů
30min 166 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření