Prostreno.cz

Hovězí polévka s těstovinou

Polévka, která zasytí i ty největší jedlíky.

28.03.2012 lanvin
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

389 kJ / 92 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté maso dejte vařit do 2,5 litru vody. Očištěnou mrkev, petržel, kedlubnu, celer nakrájejte na velké kusy a spolu s cibuli přidejte asi po půl hodině vaření.
  2. Pak přidejte celý pepř a kostku bujónu. Vařte až je maso měkké.
  3. Těsně před dovařením přidejte 3 menší stonky natě celeru.
  4. Polévku podle chuti osolte a podávejte s těstovinou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    113,86 g
  • Sacharidy:

    243,84 g
    • Cukry:

      49,12 g
  • Tuky:

    52,10 g
  • Vláknina:

    29,25 g

Aktivita pro spálení:

307 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

91

minut uklízení





Podobné recepty

Krupicové nočky do polévky

(13 hlasů)
30min
1004 kJ

Gulášová polévka

(13 hlasů)
1h a 30min
341 kJ

Hrášková polévka

(12 hlasů)
30min
433 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

kedlubna

27 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,1 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí polévka s těstovinou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba