Prostreno.cz

Srnčí s hlívou

Pro milovníky masa ze zvěřiny.

29.03.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

642 kJ / 153 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na nudličky, hlívu nakrájejte na kousky, malé plodnice ponechte vcelku. Kdoule oloupejte a nakrájejte na plátky.
  2. Maso orestujte na oleji, orestované vyndejte na talíř.
  3. Na stejné pánvi orestujte nakrájenou šalotku, přidejte hlívu a poduste 5 minut.
  4. Pak vložte k houbám orestované maso, podlijte vínem, vývarem, přidejte bobkový list, jalovec, nasekaný tymián, osolte, opepřete, přikryjte a duste 15 minut nebo do změknutí masa.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    150,99 g
  • Sacharidy:

    276,14 g
    • Cukry:

      57,52 g
  • Tuky:

    68,98 g
  • Vláknina:

    89,90 g

Aktivita pro spálení:

1171 kcal
146

minut jízdy na kole

111

minut běhu

349

minut uklízení





Podobné recepty

Srnčí řízky s brusinkami

(6 hlasů)
1h a 30min
623 kJ

Srnčí medailonky s brusinkami

(11 hlasů)
40min
728 kJ

Srnčí na červeném víně

(8 hlasů)
1h a 10min
507 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Hovězí vývar

30 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T2 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

srnčí maso

158 kcal / 100g
B30 g
S0,6 g
T2 g

kdoule

57 kcal / 100g
B0,4 g
S15 g
T0,4 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Srnčí s hlívou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba