Prostreno.cz

Srnčí na červeném víně

Pokud máte rádi zvěřinu, určitě vám srnčí na víně bude chutnat.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 10min

    20min příprava

    50min vaření

  • 445 kJ / 106 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy4g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kosrky a naložte na 12 hodin do marinády.
  2. Maso vyndejte z marinády a na 4 lžících oleje spolu s nakrájenou cibulí orestujte v kastrolu dozlatova. Přidejte očištěnou, nakrájenou mrkev, podlijte vývarem a 200ml marinády, přikryjte a duste doměkka. Maso podle chuti osolte.
  3. Podávejte posypané naťovou cibulkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,79g
  • Sacharidy:

    112,31g
    • Cukry:

      12,02g
  • Tuky:

    201,58g
  • Vláknina:

    7,70g

Aktivita pro spálení: 106 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Srnčí na červeném víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat