Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Srnčí na červeném víně

lanvin
8hlasů
Hodnotit

1h a 10min

20min příprava

50min vaření

439 kJ

energetická hodnota na 100g

290 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky4g sacharidy7g bílkoviny

Pokud máte rádi zvěřinu, určitě vám srnčí na víně bude chutnat.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g srnčího masa
  • 2 ks mrkve
  • 2 ks cibule
  • 500 ml hovězího vývaru
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžička soli
  • 2 ks nakrájené naťové cibulky
  • Na marinádu
  • 2 stroužky česneku
  • 400 ml červeného vína
  • 100 ml olivového oleje
  • 8 snítek zelené petrželky
  • 6 kuliček nadrceného pepře

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na větší kosrky a naložte na 12 hodin do marinády.
  • Maso vyndejte z marinády a na 4 lžících oleje spolu s nakrájenou cibulí orestujte v kastrolu dozlatova. Přidejte očištěnou, nakrájenou mrkev, podlijte vývarem a 200ml marinády, přikryjte a duste doměkka. Maso podle chuti osolte.
  • Podávejte posypané naťovou cibulkou.
Švestkový koláč s mandlemi

Švestkový koláč s mandlemi

1 hlas
55min 801kJ 99 Kč
Smetanová krémová polévka s pórkem

Smetanová krémová polévka s pórkem

1 hlas
1h a 5min 362kJ 99 Kč

Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

Kančí v čokoládě podle Itala

22 hlasů
1h a 15min 704 kJ 247 Kč
Zajíc na sladkokyselo podle Itala

Zajíc na sladkokyselo podle Itala

14 hlasů
1h a 20min 746 kJ 255 Kč
Srnčí řízky s brusinkami

Srnčí řízky s brusinkami

5 hlasů
1h a 30min 389 kJ 300 Kč
Guláš z divočáka

Guláš z divočáka

21 hlasů
1h a 45min 401 kJ 280 Kč
Srnčí medailonky s brusinkami

Srnčí medailonky s brusinkami

11 hlasů
40min 607 kJ 245 Kč
Bažant s hroznovým vínem

Bažant s hroznovým vínem

17 hlasů
1h a 20min 493 kJ 260 Kč

Články nejen o vaření