Prostreno.cz

Vepřové maso na černém pivu

Recept na pečené vepřové maso s černým pivem, majoránkou a badyánem.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 30min

    15min příprava

    1h a 15min vaření

  • 782 kJ / 186 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy17g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté maso osolte a opepřete. Oloupanou cibuli nakrájejte na klínky.
  2. Na rozehřátém másle maso ze všech stran opečte. Maso dejte do pekáčku.
  3. Na máslo přidejte cibuli, badyán a nechte cibuli zesklovatět. Cibuli i s máslem a badyánem přidejte k masu. Podlijte pivem, vývarem, přidejte snítky majoránky a pečte 50-60 minut v troubě vyhřáté na 190 °C.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso na černém pivu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat