Prostreno.cz

Vepřové maso na černém pivu

Recept na pečené vepřové maso s černým pivem, majoránkou a badyánem.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 30min

    15min příprava

    1h a 15min vaření

  • 881 kJ / 210 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy17g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté maso osolte a opepřete. Oloupanou cibuli nakrájejte na klínky.
  2. Na rozehřátém másle maso ze všech stran opečte. Maso dejte do pekáčku.
  3. Na máslo přidejte cibuli, badyán a nechte cibuli zesklovatět. Cibuli i s máslem a badyánem přidejte k masu. Podlijte pivem, vývarem, přidejte snítky majoránky a pečte 50-60 minut v troubě vyhřáté na 190 °C.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,80g
  • Sacharidy:

    218,60g
    • Cukry:

      15,00g
  • Tuky:

    121,35g
  • Vláknina:

    66,00g

Aktivita pro spálení: 210 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové na hříbkách s těstovinami

(18 hlasů)
45min
274 kJ

Vepřové na citrónech

(13 hlasů)
60min
440 kJ

Vepřové s mangem

(13 hlasů)
45min
958 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

hedvika
09.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso na černém pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat