Prostreno.cz

Vepřové na citrónech

Recept na přípravu vepřového masa , vhodný i na slavnostnější příležitost.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 60min

    35min příprava

    25min vaření

  • 575 kJ / 137 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy8g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, v misce prošlehejte olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, prolisovaný česnek a nasekaný tymián. Do marinády dejte plátky masa a nechte marinovat 30 minut.
  2. Na pánev dejte maso i s marinádou, přidejte plátky citrónu a maso opečte. Zalijte vývarem a poduste doměkka. Nakonec přidejte k masu kapary a cukr. Nechte projít varem.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Vepřové na citrónech

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat