Prostreno.cz

Vepřové na citrónech

Recept na přípravu vepřového masa , vhodný i na slavnostnější příležitost.

Ohodnotit
(13 hlasů)
02.10.2011 lanvin
60min

35min příprava

25min vaření

617 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, v misce prošlehejte olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, prolisovaný česnek a nasekaný tymián. Do marinády dejte plátky masa a nechte marinovat 30 minut.
  2. Na pánev dejte maso i s marinádou, přidejte plátky citrónu a maso opečte. Zalijte vývarem a poduste doměkka. Nakonec přidejte k masu kapary a cukr. Nechte projít varem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,50 g
  • Sacharidy:

    250,50 g
    • Cukry:

      112,20 g
  • Tuky:

    109,68 g
  • Vláknina:

    48,00 g

Aktivita pro spálení:

147 kcal
18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

43

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky v oříškové krustě

(31 hlasů)
20min
582 kJ

Vepřová kotleta se švestkami

(30 hlasů)
1h a 40min
371 kJ

Medajlonky na červeném víně

(17 hlasů)
35min
1114 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Velké jablkové palačinky

45min
(19 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

30min
(19 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

40min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové na citrónech

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba