Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřové maso na černém pivu

lanvin
7hlasů
Hodnotit

1h a 30min

15min příprava

1h a 15min vaření

782 kJ

energetická hodnota na 100g

110 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky17g sacharidy7g bílkoviny

Recept na pečené vepřové maso s černým pivem, majoránkou a badyánem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g vepřové kýty - nebo plece
  • 2 ks badyánu
  • 2 ks cibule
  • 4 lžíce másla
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky čerstvě namletého černého pepře
  • 200 ml vepřového vývaru
  • 200 ml černého piva
  • 3 snítky majoránky

Postup přípravy

  • Omyté maso osolte a opepřete. Oloupanou cibuli nakrájejte na klínky.
  • Na rozehřátém másle maso ze všech stran opečte. Maso dejte do pekáčku.
  • Na máslo přidejte cibuli, badyán a nechte cibuli zesklovatět. Cibuli i s máslem a badyánem přidejte k masu. Podlijte pivem, vývarem, přidejte snítky majoránky a pečte 50-60 minut v troubě vyhřáté na 190 °C.
Telecí roláda

Telecí roláda

2h a 0min 685kJ 360 Kč
Kuřecí kostky v grilovací omáčce

Kuřecí kostky v grilovací omáčce

1h a 20min 303kJ 180 Kč

Podobné recepty

Vepřové na hříbkách s těstovinami

Vepřové na hříbkách s těstovinami

17 hlasů
45min 254 kJ 116 Kč
Vepřové na citrónech

Vepřové na citrónech

13 hlasů
60min 597 kJ 98 Kč
Vepřové s mangem

Vepřové s mangem

13 hlasů
45min 748 kJ 145 Kč
Vepřové se sušenými meruňkami

Vepřové se sušenými meruňkami

9 hlasů
60min 1069 kJ 150 Kč
Vepřové maso na červeném víně

Vepřové maso na červeném víně

21 hlasů
1h a 5min 920 kJ 180 Kč
Vepřové maso na pomerančích

Vepřové maso na pomerančích

9 hlasů
5h a 35min 690 kJ 300 Kč

Články nejen o vaření