Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s limetkou

lanvin
11hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

472 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky10g sacharidy6g bílkoviny

Ryby by měly na našem stole být častěji.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g rybích filetů - á 250g
  • 4 stroužky česneku
  • 4 ks limetky
  • 2 lžíce hnědého cukru
  • 2 ks červené chilli papričky - bez semínek
  • 3 špetky soli
  • 100 g rýžové mouky
  • 4 lžíce slunečnicového oleje
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  • Rybí filety osolte a obalte v rýžové mouce. Ze dvou limetek nastrouhejte kůru a ze všech vymačkejte šťávu. Papričky nakrájejte. Česnek nakrájejte na větší kousky.
  • Ryby opečte na rozehřátém oleji s máslem. Přibližně 10-15 minut z každé strany. Ryby vyndejte a udržujte v teple. Na pánev přidejte papričky, šťávu a kůru z limetek, cukr a česnek. Míchejte 10 minut.
  • Rybu přelijte omáčkou a podávejte s rýží.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Pražma s bazalkou a olivami

Pražma s bazalkou a olivami

7 hlasů
35min 500 kJ 195 Kč
Ryba s rajčaty

Ryba s rajčaty

5 hlasů
1h a 15min 292 kJ 150 Kč
Treska s petrželkou

Treska s petrželkou

7 hlasů
3h a 25min 369 kJ 75 Kč
Pražmy na zelenině

Pražmy na zelenině

8 hlasů
1h a 40min 360 kJ 178 Kč
Candát se žampióny

Candát se žampióny

11 hlasů
50min 521 kJ 280 Kč
Rybí filé se zeleninou

Rybí filé se zeleninou

10 hlasů
60min 382 kJ 160 Kč

Články nejen o vaření