Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s limetkou

lanvin
11hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

472 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky10g sacharidy6g bílkoviny

Ryby by měly na našem stole být častěji.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g rybích filetů - á 250g
  • 4 stroužky česneku
  • 4 ks limetky
  • 2 lžíce hnědého cukru
  • 2 ks červené chilli papričky - bez semínek
  • 3 špetky soli
  • 100 g rýžové mouky
  • 4 lžíce slunečnicového oleje
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  • Rybí filety osolte a obalte v rýžové mouce. Ze dvou limetek nastrouhejte kůru a ze všech vymačkejte šťávu. Papričky nakrájejte. Česnek nakrájejte na větší kousky.
  • Ryby opečte na rozehřátém oleji s máslem. Přibližně 10-15 minut z každé strany. Ryby vyndejte a udržujte v teple. Na pánev přidejte papričky, šťávu a kůru z limetek, cukr a česnek. Míchejte 10 minut.
  • Rybu přelijte omáčkou a podávejte s rýží.
Salát z jablek a ořechů

Salát z jablek a ořechů

1 hlas
20min 646kJ 65 Kč
Chlebíček s hruškami

Chlebíček s hruškami

4 hlasy
1h a 30min 1027kJ 110 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Pražma s bazalkou a olivami

Pražma s bazalkou a olivami

7 hlasů
35min 500 kJ 195 Kč
Ryba s rajčaty

Ryba s rajčaty

5 hlasů
1h a 15min 292 kJ 150 Kč
Treska s petrželkou

Treska s petrželkou

7 hlasů
3h a 25min 369 kJ 75 Kč
Pražmy na zelenině

Pražmy na zelenině

8 hlasů
1h a 40min 360 kJ 178 Kč
Candát se žampióny

Candát se žampióny

11 hlasů
50min 521 kJ 280 Kč
Rybí filé se zeleninou

Rybí filé se zeleninou

9 hlasů
60min 382 kJ 160 Kč

Články nejen o vaření