Prostreno.cz

Treska s petrželkou

Velmi dietně připravená ryba s petrželkou.

28.12.2011 lanvin
3h a 25min

3h a 10min příprava

15min vaření

393 kJ / 93 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté porce ryby pokapejte citrónovou šťávou, osolte, opepřete a vařte v páře 15 minut. Ryby rozdělte na talíře, posypte nakrájenou petrželkou, velmi jemně nasekaným česnekem a pokapejte olejem. Přikryjte potravinovou folií a vložte do lednice na minimálně 3 hodiny.
  2. Podávejte s kousky citrónu a pečivem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    113,96 g
  • Sacharidy:

    29,90 g
    • Cukry:

      4,16 g
  • Tuky:

    34,26 g
  • Vláknina:

    8,72 g

Aktivita pro spálení:

437 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

130

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s pomerančovým máslem

(10 hlasů)
2h a 30min
685 kJ

Treska s rýží a pórkem

(28 hlasů)
30min
394 kJ

Treska na gril

(14 hlasů)
1h a 45min
1375 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s petrželkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba